Villa Copera Update

Yes, ook wij mogen na enkele maanden dicht gezeten te hebben weer open! Vanaf heden ontvangen we u weer in onze mooie villa.

Wel hebben we enkele wijzigingen doorgevoerd die onder voorbehoud gelden. Neemt u deze hieronder goed door.

Ondanks alle getroffen maatregelen zullen wij als team Villa Copera er zorg voor dragen dat wij u zoals altijd een heerlijke avond bezorgen. Gastvrijheid en lekker eten staat dan ook voor ons hoog in het vaandel.

Graag tot ziens in ons restaurant of onze bezorgservice!

Villa Copera - We zijn geopend

Wijzigingen

1. We ontvangen enkel gasten die hebben gereserveerd.

2. We ontvangen een maximaal aantal van 100 gasten per avond en werken zoals altijd in 1 shift. U kunt dus lekker ongedwongen de gehele avond bij ons dineren.

3. Zowel voor binnen als buiten nemen wij 100 personen aan. We ontvangen meer gasten mits het weer het toelaat om de gehele avond buiten te zitten.

4. U kunt online reserveren via de reserveringsmodule tot een maximum aantal van 4 personen.

5. Wilt u met meer dan 4 personen reserveren, dan verzoeken wij u contact op te nemen met 0316 – 54 28 16

6. Van woensdag t/m zondag zullen wij ook onze bezorgservice blijven hanteren. Wilt u dus met meerdere personen uit een ander huishouden dineren i.p.v. op 1,5 meter in een horecagelegenheid bestel dan de thuisbezorgservice.

7. Wij hanteren alle maatregelen die volgens het RIVM worden voorgeschreven en zullen u hier ook verplicht op controleren. Kijk op deze checklist of u aan alle eisen voldoet om ons restaurant te bezoeken: https://gezondheidscheck.nu/

 

LET OP!
Het restaurant bevindt zich op de eerste verdieping.
Bent u slecht ter been? Houd er rekening mee dat er zich geen lift in het pand bevindt waardoor u bent genoodzaakt om de trap te nemen.
Er bestaat wel eventueel de mogelijkheid om op de begane grond te dineren.